Høring

Høring

Høring over bekendtgørelse om frister for og krav til indhold af aftaler, påbud og forbud om erhvervsmæssig anvendelse af pesticider inden for boringsnære beskyttelsesområder og bekendtgørelse om vurdering af boringsnære beskyttelsesområder og vurdering

Bekendtgørelse om frister for og krav til indhold af aftaler, påbud og forbud om erhvervsmæssig anvendelse af pesticider inden for boringsnære beskyttelsesområder og bekendtgørelse om vurdering af boringsnære beskyttelsesområder og indberetning (BNBO-bekendtgørelsen)

Miljøministeriet sender hermed ovennævnte udkast til bekendtgørelser i offentlig høring fra den 14. marts 2024 til den 16. april via Høringsportalen.

Derudover er link til Høringsportalen og høringsmaterialet sendt til de organisationer, myndigheder m.v., der er anført på vedlagte høringsliste.

Miljøministeriet gør opmærksom på, at der ved afgivelse af høringssvar samtykkes til offentliggørelse af høringssvaret, herunder afsenders navn og adresse. Kopi af høringssvar oversendes til Folketingets Miljø- og Fødevareudvalg.

Der tages forbehold for lovtekniske ændringer af de vedlagte udkast til bekendtgørelser.

Detaljer om bekendtgørelserne fremgår af høringsbrevet.

Bekendtgørelser
Miljøministeriet
Miljø
16-04-2024
16-06-2024
01-07-2024
2023/2024
Simon Mark Jacobsen
simaj@mim.dk
14-03-2024