Høring

Høring

Høring af forslag om godkendelse af ”buffered vinegar” (E 267) som fødevaretilsætningsstof

Høring af forslag om godkendelse af ”buffered vinegar” (E 267) som fødevaretilsætningsstof
I henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) nr. 1333/2008 af 16. december 2008 om fødevaretilsætningsstoffer, er der stillet forslag om godkendelse af ”buffered vinegar” (E 267) som nyt fødevaretilsætningsstof.

”Buffered vinegar” (E 267) bliver en del af gruppe I stoffer og foreslås godkendt som syrereguleringsmiddel og konserveringsmiddel til visse fødevarer.

Bilag II til forordning (EF) nr. 1333/2008. Da der er tale om et nyt tilsætningsstof, skal der også fastsættes krav til specifikationer og renhed, jf. forordning (EU) nr. 231/2012.

Forslaget forventes at komme til afstemning i den Stående Komité for Planter, Dyr, Fødevarer og Foder (SCoPAFF) den 24. april 2023.

Fødevarestyrelsen skal bede om eventuelle bemærkninger og kommentarer til forslaget senest ved udgangen af fredag den 21. april 2023 kl. 14 pr. e-mail til ang@fvst.dk.
EU-Dokumenter
Fødevarestyrelsen
Erhverv
21-04-2023
21-06-2023
2022/2023
20-04-2023

Dokumenter

Download alle filer som zip
Titel Filstørrelse
Høringsdokument
Forslag 233,729 kB
Forslag - bilag 251,431 kB