Quick søg
Søg
Forside
Høringer
Feeds
Om Høringsportalen
Log ind
Høring
Høring
Høring af forslag om godkendelse af ”buffered vinegar” (E 267) som fødevaretilsætningsstof
Officiel titel
Høring af forslag om godkendelse af ”buffered vinegar” (E 267) som fødevaretilsætningsstof
Beskrivelse
I henhold til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) nr. 1333/2008 af 16. december 2008 om fødevaretilsætningsstoffer, er der stillet forslag om godkendelse af ”buffered vinegar” (E 267) som nyt fødevaretilsætningsstof.
”Buffered vinegar” (E 267) bliver en del af gruppe I stoffer og foreslås godkendt som syrereguleringsmiddel og konserveringsmiddel til visse fødevarer.
Bilag II til forordning (EF) nr. 1333/2008. Da der er tale om et nyt tilsætningsstof, skal der også fastsættes krav til specifikationer og renhed, jf. forordning (EU) nr. 231/2012.
Forslaget forventes at komme til afstemning i den Stående Komité for Planter, Dyr, Fødevarer og Foder (SCoPAFF) den 24. april 2023.
Fødevarestyrelsen skal bede om eventuelle bemærkninger og kommentarer til forslaget senest ved udgangen af fredag den 21. april 2023 kl. 14 pr. e-mail til ang@fvst.dk.
Høringstype
EU-Dokumenter
Myndighed
Fødevarestyrelsen
Område
Erhverv
Høringsfrist
21-04-2023
Arkiveringsdato
21-06-2023
Høringsår
2022/2023
Publiceringsdato
20-04-2023
Dokumenter
Download alle filer som zip
Titel
Filstørrelse
Høringsdokument
Forslag
233,729 kB
Forslag - bilag
251,431 kB
Tilbage til oversigt