Høring

Høring

Høring over udkast til fem bekendtgørelser på frekvensområdet

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur sender fem udkast til bekendtgørelser på frekvensområdet i høring.

Ændringerne består i forhold til de gældende bekendtgørelser bl.a. i, at der implementeres tekniske EU-harmoniseringsretsakter og beslutninger i øvrigt fra det internationale samarbejde på frekvensområdet. Ændringerne er indarbejdet med rettelsesmarkeringer i udkast til følgende bekendtgørelser:

- Bekendtgørelse om fastlæggelse af rammerne for anvendelse og indbyrdes prioritering af de samlede radiofrekvensressourcer (frekvensplan)
- Bekendtgørelse om anvendelse af radiofrekvenser uden tilladelse samt om amatørradioprøver og kaldesignaler m.v.
- Bekendtgørelse om tilladelser til at anvende radiofrekvenser 
- Bekendtgørelse om radiogrænseflader
- Bekendtgørelse om gebyrer for prøver, certifikater, kaldesignaler og identifikationsnumre

Det er planen, at de nye bekendtgørelser træder i kraft snarest muligt efter gennemførelsen af høringen.   

Eventuelle høringssvar bedes være Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur i hænde senest den 16. februar 2023 på e-mail tele@sdfi.dk, gerne med kopi til sesw@sdfi.dk og chro@sdfi.dk og henvisning til sagsnummer 1640-4291. 

Modtagne høringssvar vil blive offentliggjort på høringens side på Høringsportalen. Ved afgivelse af høringssvar anses høringsparten således indforstået med, at høringssvaret offentliggøres, herunder de oplysninger om afsenders navn, mailadresse og evt. øvrige kontaktoplysninger, som måtte fremgå af selve høringssvaret.

Der henvises til høringsbrevet for nærmere oplysninger om indholdet af udkastene til bekendtgørelser og baggrunden for de foreslåede ændringer m.v.


Bekendtgørelser
Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur
Erhverv
16-02-2023
16-04-2023
2022/2023
16-01-2023