Høring

Høring

Høring over udkast til bekendtgørelse om elhandelsvirksomheders indberetning af forsyningsafbrydelser og begrundelser herfor

Høring over udkast til bekendtgørelse om elhandelsvirksomheders indberetning af forsyningsafbrydelser og begrundelser herfor
Bekendtgørelse om elhandelsvirksomheders indberetning af forsyningsafbrydelser og begrundelser herfor blev udstedt af Energitilsynet den 29. november 2016. Siden da har Energitilsynet ændret navn til Forsyningstilsynet, og der er foretaget ændringer i lov om elforsyning således, at  henvisningerne i den gældende bekendtgørelse ikke længere er korrekte.

På den baggrund sender Forsyningstilsynet udkast til en revideret udgave af bekendtgørelsen i høring, hvori de ovennævnte ting er ændret.

Endvidere ændres formatet for indberetningen, jf. forslaget til § 6 i bekendtgørelsen. Materielt skal elhandelsvirksomhederne fortsat indberette de samme oplysninger, men fremover skal skemaet hentes via Forsyningstilsynets elektroniske anmeldelsessystem, der administreres via virk.dk. Fremadrettet vil skemaet således skulle hentes og indberettes via virk.dk i stedet for den gældende ordning, hvor indberetningsskemaet skal downloades fra Forsyningstilsynets hjemmeside, og indsendes elektronisk (via email).

Ændringerne er markeret med ændringsmarkeringer (track changes) i det vedlagte udkast til bekendtgørelse.

Forsyningstilsynet har valgt at foretage en nyudstedelse af bekendtgørelsen (hovedbekendtgørelse) frem for en ændringsbekendtgørelse. Det sker af hensyn til overskueligheden af ændringerne. Forsyningstilsynet anmoder alene om eventuelle bemærkninger til de ændringer i forhold til den gældende bekendtgørelse, som fremgår af ændringsmarkeringerne i vedlagte udkast.

Høringsfristen er den 24. oktober 2022.
Bekendtgørelser
Forsyningstilsynet
Energi- og vandforsyning
24-10-2022
24-12-2022
01-01-2023
2022/2023
Susanne Møller Svenssen
sums@forsyningstilsynet.dk
26-09-2022

Dokumenter

Download alle filer som zip
Titel Filstørrelse
Høringsdokument
Udkast til bekendtgørelse 559,667 kB
Høringsbrev 219,154 kB
Ekstern høringsliste 206,107 kB
Høringsnotat
Høringsnotat 196,377 kB