Høring

Høring

Høring over ændring af vejledningen til bekendtgørelsen om salmonella hos kvæg m.m.

Kvægvejledningen
Fødevarestyrelsen sender hermed en reviderede vejledning til bekendtgørelse om salmonella hos kvæg m.m. i høring.

Vejledningen er opdateret som følge af de nye regler om Salmonella Dublin, hvor der eksempelvis fremadrettet kun er Salmonella Dublin-niveau 1 og 2, og skærpede krav til prøvetagningen på ejendomme i Salmonella Dublin-niveau 2 mv. Herudover er der foretaget strukturelle og sproglige ændringer, samt præciseringer for at fremme læsevenligheden.

Vejledningen retter sig til Fødevarestyrelsens veterinær- og fødevareafdelinger og kødkontrollen. Herudover retter vejledningen sig til slagterier, besætningsansvarlige og dyrlæger mfl.

Hvis der er bemærkninger, skal disse sendes til 28@fvst.dk med kopi til arpsi@fvst.dk. Husk samtidig at angive journalnummer 2021-28-31-00299.

Fødevarestyrelsen anmoder om at modtage eventuelle høringssvar senest fredag d. 12. august 2022.
Vejledning
Fødevarestyrelsen
Erhverv
15-08-2022
15-10-2022
2021/2022
05-07-2022

Dokumenter

Download alle filer som zip
Titel Filstørrelse
Høringsdokument
Høringsbrev 164,314 kB
Udkast til vejledningen 1,021 MB