Høring

Høring

Høring over udkast til bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om Færdselsstyrelsens opgaver, beføjelser og klageadgang og bekendtgørelse om ændring af bekendtgø-relse om Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens opgaver og beføjelser, klageadgang og kundgørelse af visse af Trafik-, Bygge- og Bolig-styrelsens forskrifter

Høring over udkast til bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om Færdselsstyrelsens opgaver, beføjelser og klageadgang og bekendtgørelse om ændring af bekendtgø-relse om Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens opgaver og beføjelser, klageadgang og kundgørelse af visse af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens forskrifter.
Den 1. oktober 2021 ressortoverføres visse færdselsopgaver fra politiet til Færdselsstyrelsen. I den forbindelse foretages der enkelte justeringer i ovennævnte bekendtgørelser.

I bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om Færdselsstyrelsens opgaver, beføjelser og klageadgang foretages bl.a. en delvis delegation af færdselslovens § 134 a, stk. 2, til Færdselsstyrelsen, samt en opdatering af Færdselsstyrelsens opgaver.

I bekendtgørelse om Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens opgaver og beføjelser, klageadgang og kundgørelse af visse af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens forskrifter fortages en opdatering af Trafik, Bygge- og Boligstyrelsens opgaver.
Bekendtgørelser
Trafik og transport
14-09-2021
14-11-2021
01-10-2021
2020/2021
31-08-2021