Høring

Høring

Høring vedrørende obligatorisk digital kommunikation

Evaluering af fritagelsesmulighederne under reglerne om obligatorisk digital kommunikation m.v.
Denne evaluerings fokus er de situationer, hvor en virksomhed fritages fra forpligtigelsen til at anvende digital kommunikation. En forståelse af fritagelses-ordningerne forudsætter imidlertid kendskab til alle de almindelige situationer med digital kommunikation, hvor fritagelse ikke er relevant, og evalueringen vil derfor også søge at belyse den generelle anvendelse af digital kommunikation.

De myndigheder, der administrerer de erhvervsrettede love, hvor der er adgang til at fastsætte regler om obligatorisk digital kommunikation, har gennemført en høring med henblik på belysning af myndighedernes erfaringer i december 2018. Bilag 1 indeholder et resumé af de indhentede oplysninger.

Til brug for evalueringen har Erhvervsstyrelsen udarbejdet en analyseformular, der kan anvendes enten i forbindelse med et traditionelt høringssvar eller som selvstændigt høringssvar. Det er frivilligt, om man ønsker at benytte analyseformularen. Vær opmærksom på, at vi anvender en Google analyseformular. Af hensyn til din datasikkerhed bør du ikke anføre personfølsomme oplysninger i analyseformularen.
Andet materiale
Erhvervsstyrelsen
Myndighedens kommunikation og dokumentation
01-03-2019
01-05-2019
2018/2019
Jesper Alber
JesAlb@erst.dk
05-02-2019

Dokumenter

Download alle filer som zip
Titel Filstørrelse
Høringsdokument
Høringsbrev 146,383 kB
Bilag 1 296,789 kB
Bilag 2 3,100 MB