Høring

Høring

Høring vedr. Kommissionens udkast til forslag om regulering af transfedtsyrer i fødevarer

Høring vedr. Kommissionens udkast til forslag om ændring af bilag III i Forordning 1925/2006/EF for så vidt angår transfedtsyrer, dog ikke de naturligt forekommende transfedtsyrer i animalsk fedt, i fødevarer til den endelige forbruger

Kommissionen har fremsendt et udkast til regulering af indholdet af transfedtsyrer i fødevarer, ved en ændring af bilag III Forordning 1925/2006/EF.

Forslaget indebærer, at der sættes en grænse på maksimum 2 g transfedtsyrer pr. 100 g fedt i fødevarer til den endelige forbruger. Naturligt forekommende transfedtsyrer i animalske fedstoffer er dog ikke omfattet af reglerne.

Forslaget er på linje med de regler, vi allerede har i Danmark.

Fødevarestyrelsen anmoder om eventuelle bemærkninger til forslaget.

Høringsfrist senest onsdag den 24. oktober 2018 til mail: 291@fvst.dk.

Eventuelle spørgsmål kan sendes til samme mailadresse eller via Fødevarestyrelsens kontaktformular rettet til Kemi og Fødevarekvalitet. 

EU-Dokumenter
Fødevarestyrelsen
Erhverv
24-10-2018
24-12-2018
2018/2019
09-10-2018

Dokumenter

Download alle filer som zip
Titel Filstørrelse
Høringsdokument
Forslag 232,208 kB
Høringsbrev 201,463 kB
Høringsliste - ikke ministerelle 151,800 kB
Høringssvar
Høringssvar 1,398 MB