Høring

Høring

Implementeringsredegørelse for Femern Bælt-projektet

Implementeringsredegørelse for Femern Bælt-projektet
Udkast til forslag til lov om anlæg af en fast forbindelse over Femern Bælt med tilhørende landanlæg i Danmark var i offentlig høring til og med den 5. januar 2015. Det fremgår af udkastet til lovforslag, at der udarbejdes en implementeringsredegørelse for projektet. 
Implementeringsredegørelsen tjener overordnet set samme formål som lov-forslagets lovbemærkninger, idet indholdet er en uddybende anvisning på, hvordan anlægsprojektet vil blive udmøntet i praksis efter lovens vedtagelse. 
Implementeringsredegørelsen indeholder en projektbeskrivelse af det samlede anlægsprojekt på dansk side. Projektbeskrivelsen indeholder således en samlet stillingtagen til de væsentlige alternative løsninger, som VVM-redegørelserne mv. har præsenteret.
Implementeringsredegørelsen indeholder derudover en beskrivelse af, hvorle-des varetagelsen af naturhensyn, herunder gennemførelse af afværgeforan-staltninger, vil blive foretaget samt en beskrivelse af, hvordan hensynene efter råstofloven, skovloven og museumsloven iagttages ved anlægsprojektets gen-nemførelse. 
Endelig indeholder implementeringsredegørelsen en sammenfattende konklusion vedrørende kumulative effekter på basis af det samlede anlægsprojekts VVM-redegørelser mv.
Bemærkninger kan sendes til Transportministeriets departement, att: Dorthe Gravgaard, Frederiksholms Kanal 27F, 1220 København K eller på e-mail til trm@trm.dk senest den 23. februar 2015.
Andet materiale
Trafikinfrastruktur
23-02-2015
23-04-2015
2014/2015
06-02-2015

Dokumenter

Download alle filer som zip
Titel Filstørrelse
Høringsdokument
Implementeringsredegørelse 33,216 MB
Høringsbrev 81,677 kB
Høringsliste 126,529 kB
Høringsnotat
Høringsnotat 236,234 kB